Welkom op deze website met Nederlandse vertalingen van de Vraag- en antwoordservice van 'The Foundation for A Course In Miracles’: www.facimoutreach.org

Deze Service is gemaakt voor studenten van Een cursus in wonderen om hen te helpen bij het begrijpen en toepassen van het gedachtegoed van De Cursus. Alle vragen zijn beantwoord door Kenneth Wapnick.(in memoriam)

Een cursus in wonderen begon met de beslissing van twee mensen om zich te verenigen in een gemeenschappelijk doel. Ze heetten Helen Schucman en William Thetford en waren beiden professor in de klinische psychologie aan de medische faculteit van de Colombia Universiteit in New York City. Bovenin de menubalk onder Kenneth Wapnick vind u artikelen waarin o.a. uitgebreid wordt ingegaan op het onstaan van de manuscripten van de Cursus. Ook vind u bovenin richtlijnen voor studie en aanverwante onderwerpen die van belang kunnen zijn om bekend te raken met Een cursus in wonderen.

Voor de vertaling van deze website is toestemming gegeven door de copyrighthouder, de Foundation for A Course in Miracles®.

A Course in Miracles® is een geregistreerde naam van de Foundation for A Course in Miracles®, Temecula, CA, USA. Het copyright van de Nederlandse vertaling van Een cursus in wonderen berust bij uitgeverij AnkhHermes bv, Utrecht. De teksten op deze website zijn bedoeld voor eigen gebruik en niet voor publicatie op een website, in een tijdschrift of anderszins. Voor alle andere voorwaarden zie: www.facim.org/copyright.aspx

Miracles in Contact Facebook Page  Miracles in Contact YouTube Page  Miracles in Contact Instagram Pagina